داربست فلزی و نصب انواع آن

نصب انواع داربست

داربست ها ابزاری برای حفظ نگهداری کارکنان و مصالح در ارتفاع می باشد که نصب آن انواع مختلفی دارد و باید برای نصب لوله داربست از افراد باتجربه و آموزش دیده استفاده شود. نصب داربستها شامل ۶ نوع میباشد.

یک: انواع نصب لوله داربست نما که قالب یک متری و قالب دو متری در این رده قرار می‌گیرد.

دو: نصب لوله داربست کفراژ که شامل کفراژ پایدارکننده نما ، کفراژ زیر بتن ، کفراژ حفاظ ، کفراژ مسقف کننده برای انبار، هیئت و مراسم ها ، ایستگاه صلواتی ، کفراژ جای علامت و دسته های عزاداری و کفراژ برای کار سقف در این رده قرار میگیرد.

سوم: نصب لوله داربست چهارپایه که شامل داربست داکت چال آسانسور ، چهار پایه پاسیو تا ابعاد ۳ در ۴ باشد.  چهار پایه چرخدار و بدون چرخ متحرک و طاق نصرت در این رده قرار می گیرد.

چهار:  نصب لوله داربست بنر و دیوار که شامل قاب تبلیغاتی بنر تک پایه و قاب تبلیغاتی دو پایه ، دیواری تزیینی جهت اعیاد و مراسم ها در این رده قرار می گیرد.

پنجم:  نصب لوله داربست راه پله کارگاهی که با کف پله ساخته شده و با کف پله دو لوله در این دسته قرار می گیرد.

شش:  نصب های متفرقه و به سفارش، داربست تکیه گاه جرثقیل دستی برای بالا کشیدن اجسام سنگین، داربست نگهدارنده ماشین که برای جوایز فروشگاه ها بر روی آن است و داربست پایه هوایی برای تابلوها در طبقات مرتفع.

 نصب لوله داربست امری بسیار مهم بوده و میبایست توسط افراد ماهر صورت گیرد. اکثر نکاتی که می بایست در مورد نصب داربست ها رعایت شود،  مربوط به دو مورد پایداری و ایمنی می باشد. که برای نصب در هر نوع ستون ها باید روی یک پایه محکم و ترجیحا روی صفحات زیر ستون قرار میگیرد. فاصله در میان لوله های زیر تخته ای به ضخامت تخته های مورد استفاده بستگی دارد. تخته های سکوی باید با حالت کیپ با یکدیگر به صورت مسدود چیده شده و همچنین میزان هم پوشانی انتهای تخته های سکو روی لوله زیر تخته ای نباید از ۴  برابر ضخامت آن بیشتر باشد. حداقل میزان پهنا برای سکو تنها برای ایستادن در حدود ۶۲۵% بوده و این میزان برای قرار دادن مصالح ۸۵% متر در نظر گرفته می شود. و بر روی تمامی سکوها با ارتفاع بیش از دو متر می بایست از تخته پنجه استفاده شود.

گسترش روزافزون ساخت ، ساختمان های بلند سبب شده است که انسان برای کار در ارتفاع به تجهیزات خاصی نیاز پیدا کند. که داربستها آن تجهیزات می باشد. داربست ها انواع گوناگونی دارند که داربست پایه دار یکی از انواع داربست می باشد. این داربست ها برای مواردی که برپایی سریع داربست ضررت داشته باشد ، مفید هستند. با این حال این نوع داربست نبایستی بیش از سه ردیف داشته باشد. علاوه بر آن ارتفاع سکو های کار در بالای سطح زمین تا طبقه‌ای که دار بست پایه دار روی آن قرار می گیرد.  نباید از ۴/۵ متر تجاوز نماید در این داربست باید پایه ها را کاملاً ثابت نگه داشت و مهار نمود. و به علاوه دراین داربستها جهت بالا رفتن و پایین آمدن از نردبان استفاده می شود. در داربست بندی نما و هرگونه کار مشابه آن جهت رنگ کاری ، سیمان کاری ، سنگ کاری ، شیشه شوی و رولپلاک سنگ معمولا همه از یک روش داربست بندی استفاده میشود. در داربست پایه دار فاصله پایه ها نسبت به یکدیگر ۳ متر و فاصله قالب ها از هم حدود یک مترو نیم میباشد. و طول هر قالب داربست حدود یک متر می باشد. داربست پایه دار یکی از انواع داربست های فلزی می‌باشند که کاربرد زیادی دارد. با استفاده از سایت تهران می‌توانید اطلاعات کافی در مورد داربست های پایه دار را به دست بیاورید. داربست های پایه دار در زمان هایی که نیاز باشد به سرعت داربستی  بر پاسازی شود از داربست پایه دار استفاده می شود.  همچنین باید توجه کرد که ارتفاع سکوی کار از سطح زمین با طبقه ای که داربست روی آن بنا شده است. بیش از ۴,۵ متر شود. زیر ایمنی کار از بین می‌رود. در داربست های پایه دار باید پایه ها مهار شده و کاملا ثابت شده باشد. داربست ها انواع مختلفی دارند. در شرایط متفاوت استفاده شده و کار در ارتفاع را برای کارگران راحت می‌کنند. داربست های پایه دار به دلیل خطر واژگونی و… اغلب دارای ارتفاع محدودی از سطح زمین هستند. ولی به دلیل سرعت برپایی و امکان جابجایی سریع برای ارتفاع های محدود بسیار کاربردی هستند. عمل داربست بندی کاربردهای بسیار زیادی دارد که بهترین دلیل بر پایی داربست جهت انجام کار در ارتفاع بلند میباشد.

Share

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *